HOME

Sorina Anton, am 34 de ani si cea mai mare pasiune a mea este pictura. Pictez dintotdeauna si imi doresc ca in curand sa transform aceasta pasiune in activitatea mea principala.

La 8 ani am inceput primele cursuri de pictura, am invatat la inceput tehnica de pictura pe sticla si foarte multi ani am facut doar icoane pe sticla.

Cu timpul mi-am dorit sa experimentez si alte tehnici, astfel am ajuns sa pictez foarte mult in acrilic pe panza, sunt fascinata de crearea de texturi si contraste.

Pentru mine pictura este o modalitate de exprimare a emotiilor, consider ca arta este emotie atat prin felul in care este creata cat si prin ceea ce transmite privitorului.

Indiferent de tehnica, textura, continut sau culoare  o lucrare este valoroasa prin emotia pe care o trezeste in iubitorul de arta.

Ma inspir din tot cea ce ma inconjoara, iubesc cerul, natura si oamenii. Majoritatea lucrarilor mele contin fragmente din natura. Petrec ore in sir privind cerul, cerul fiind si elementul cu care incep aproape fiecare tablou.

Mi-e greu sa aleg o singura lucrare preferata din cele de pana acum, iubesc fiecare imagine creata, fiecare pata de culoare reprezinta un gand, o amintire, o bucatica din sufletul meu. Pot, in schimb,  sa spun ca simt ca evoluez ca artist prin fiecare tablou creat…

 

 

 

 

 

 

SORINA ANTON

16 septembrie 2021

HOME